GEVELREINIGING

je gevel weer als nieuw

Het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning!

Een fraaie voorkant van uw woning, bedrijfspand of winkel. Dat bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw totale gebouw. Met een gereinigde gevel ziet het geheel er verzorgd en fris uit. Maar wist u dat weeromstandigheden en milieu-invloeden de uitstraling van uw gevel nadelig beïnvloeden? Zelfs op zo’n manier dat het originele karakter verloren gaat. Om verder verval tegen te gaan schakelt u Atsma Gevelreiniging in! Wij brengen uw woning of pand weer terug naar de oorspronkelijke staat.

vraag vrijblijvend een offerte aan

daarom kies je voor atsma

Toegespitst reinigingswerk

Wij vinden het belangrijk dat de stenen van uw gevel hun karakteristieke eigenschappen behouden. Ons reinigingsproces is daarop ingericht. Belangrijk is daarbij dat onze reinigingsmiddelen de stenen niet aantasten: de toplaag blijft intact terwijl we ondertussen de vuile aanslag verwijderen. Is uw gevel ernstig vervuild? Dan gebruiken wij een toegepaste methode om de gevel er weer op en top uit te laten zien. We gebruiken hierbij mineraalstralen als methode.

Maatwerk

Op welke manier wij uw gevel ook aanpakken, bij Atsma Gevelreiniging wordt uw gevel weer als nieuw. Meer weten over de mogelijkheden? Bel voor nadere informatie of een afspraak bij u op locatie. Wij komen graag langs om uw gevel te inspecteren.