Voegwerk verwijderen

je gevel weer als nieuw

Fris voegwerk

Verkeert het voegwerk van uw gevel in een slechte staat? Dan kan dit voor veel gevelproblemen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan:

Is bovenstaande van toepassing op uw gevel? Laat Atsma Gevelreiniging dan uw oude voegwerk herstellen! Op machinale wijze haken of slijpen wij het oude voegwerk uit. Dit doen we met professionele machines waardoor wij de voegrenovatie uitvoeren zonder het metselwerk te beschadigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hogedrukreiniger

Nadat we al het oude voegwerk hebben verwijderd, spuiten we de muur af met hoge druk. Op deze manier reinigen we de stenen grondig. Ook verwijderen we zo al het achtergebleven gruis. Het nieuwe voegwerk krijgt op deze schone ondergrond een optimale hechting.

Milieuvriendelijk

Met een speciale stofzuiger vangen we het oude voegwerk op. Met deze milieuvriendelijke oplossing beperken we de overlast. Bovendien ruimen wij restafval altijd op zodat u direct kunt genieten van een stralende gevel. Wilt u weten wat Atsma Gevelreiniging voor u kan betekenen? Neem contact op voor een persoonlijke inspectie bij u op locatie. 

Graag maken wij een maatwerk offerte voor u.