Nieuw voegwerk

je gevel weer als nieuw

Verduurzaam uw gevel!

Hoe ziet uw voegwerk eruit? Is het aan een opknapbeurt toe? Wanneer u uw voegwerk professioneel laat aanpakken, krijgt uw pand een totaal nieuw aangezicht. Want wist u dat ongeveer 25% van uw gevel uit voegwerk bestaat?  Dat is best een beeldbepalend deel van het geheel dus. Een verzorgde gevel is niet alleen fraai, maar betekent ook dat u uw gevel goed onderhoudt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

daarom kies je voor atsma

Duurzaam en milieubewust

Kenmerken van slecht en verouderd voegwerk zijn wanneer u vochtdoorslag, mos- en algengroei en het kapot gevroren stenen ziet. Voor de duurzaamheid van een gevel is het daarom belangrijk dat het voegwerk in een goede staat verkeert. Atsma Gevelreiniging helpt u graag als het om het onderhoud van uw gevel gaat.

Voegtechniek en kleur

Passend bij de gevel van uw woning of bedrijfspand kiezen wij in overleg met u voor de juist voegtechniek en kleur. Ook voor het ambachtelijke knip- en snijvoegwerk beschikken wij over de nodige vakkennis. Bij gevelrenovaties repareren wij ook scheuren in het metselwerk en zorgen wij voor het vervangen van kapotte stenen. Een goed advies over de soort voeg en kleur maakt uw woning helemaal af!

Wist u dat Atsma Gevelreiniging u vijftien jaar garantie geeft op het voegwerk in combinatie met impregneren? Meer weten? Of een inspectie op locatie? Bel Atsma Gevelreiniging!